Best verkochte producten

Betaling

Wij ondersteunen momenteel volgende betaalmethodes

 
Uw privacy

Bij ons worden uw creditcard, bank en bankinloggegevens etc. niet opgeslagen! Deze hebben wij als webshop niet nodig. U betaalt vooraf via uw eigen bankomgeving of PayPal account. Via ons loopt u GEEN risico dat uw bankgegevens op straat komen te liggen. Alleen uw persoonlijke gegevens worden gebruikt voor het verwerken van uw order(s) en direct mailing (indien aangegeven).

Direct banking (enkel in België)

Wat is direct banking?
Met direct banking kunt u veilig en gemakkelijk uw aankopen afrekenen. Direct banking is gebaseerd op internet­bankieren. Dit betekent dat u kunt afrekenen in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van de specifieke beveiligings­methodes van uw eigen bank. U gebruikt bij de betaling dezelfde hulpmiddelen als bij een betaling via internet­bankieren. De betaling wordt direct ten laste van de betaalrekening uitgevoerd. In dat opzicht lijkt het op een bankcontact-betaling. Direct banking wordt in België ondersteund door de volgende banken: Belfius, KBC, ING, en CBC. Toegang tot internet­bankieren van één van de deelnemende banken is voldoende om gebruik te kunnen maken van direct banking.

Hoe werkt direct banking?
U plaatst een bestelling bij Uwdashcam.be. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met direct banking wilt betalen. Klik op het icoon van uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw rekening afgeschreven en UwDashcam.be wordt geïnformeerd dat de bestelling is betaald. Bij UwDashcam.be is een betaling met direct banking volledig gratis.

iDEAL

Als Nederlandse internetbankierder bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers kunt u gebruik maken van iDEAL als betaalmethode. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online uw aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Het verschil is alleen dat het bedrag, rekeningnummer en naam al in het betaalsysteem staan, zodat er geen fouten gemaakt kunnen worden. U hoeft alleen de betaling goed te keuren middels uw vertrouwde methode. iDEAL transacties laten wij door MultiSafepay uitvoeren. Voor ons goedkoper en daarom voor u gratis. Het voordeel van iDEAL is dat wij na enkele seconden na uw betaling al direct de status van de betaling kunnen zien, zodat wij meteen uw bestelling kunnen verzenden. Kiest u voor iDEAL, dan heeft u uw bestelling meestal de volgende werkdag in huis, indien u op werkdagen voor 15.00 bestelt. Lees alles over iDEAL op www.ideal.nl. Kosten voor iDEAL betaling worden NIET aan u doorberekend. Wij proberen u als klant te stimuleren iDEAL te gebruiken. Wij hebben direct het geld, zodat we meteen kunnen verzenden. Dit kost ons minder tijd en administratie, daarom zijn de transactiekosten voor onze rekening!

Visa, Mastercard, MisterCash, Bancontact

Wij besteden creditcard transacties, betalingen via MisterCash, Bancontact en DIRECTebanking uit aan Ogone. Dit is een betaalprovider die als tussenpersoon functioneert. Via deze provider heeft u de keuze uit Visa, Mastercard, MisterCash en Bancontact. Plaats uw bestelling en selecteer uw betaalmethode. Wij zien binnen enkele ogenblikken of de transactie succesvol is. Een snelle en veilige manier van betalen. Wij vragen geen extra fee indien u op één van deze manieren wenst te betalen.

CVC of CVV code bij Creditcard betalingen?
Bij betalingen middels Visa en Mastercard heeft u een CVC of CVV code nodig voor extra beveiliging voor online transacties. Deze staat op de achterzijde van uw creditcard vermeld. Indien de CVC-code van uw creditcard uit meer dan 3 cijfers bestaat, dan zijn alleen de laatste 3 cijfers noodzakelijk.

Wat is 3-D Secure en SecureCode bij Creditcards?
3-D Secure en SecureCode maken het betalen op internet nog veiliger. De 3D-Secure technologie is ontwikkeld door Visa en wordt aangeboden onder de merknaam Verified by Visa. Onder het label MasterCard SecureCode biedt ook MasterCard deze standaard aan. 3-D Secure en SecureCode vormen een extra stap bij het plaatsen van uw bestelling die is bedoeld voor uw veiligheid. U wordt beschermd tegen misbruik van uw creditcardnummer, omdat u vóór de betaling eerst uw identiteit bevestigt middels een PIN code.

Hoe werkt het?

Uw kaart is niet standaard geactiveerd voor 3-D Secure of SecureCode. Voor het betalen van uw bestelling kan gevraagd worden om 3-D Secure te activeren op uw kaart. Hierna zal bij elke online verificatie van uw creditcard altijd om een digitale handtekening gevraagd worden. Deze code wordt vervolgens meteen door uw eigen bank gecontroleerd. Er is een aantal varianten van de digitale handtekening, afhankelijk van uw bank. Het kan een zelf gekozen wachtwoord zijn, een pincode die verstrekt is door uw bank, maar er kan ook gevraagd worden om een digitale handtekening met behulp van een digipas of random reader.

PayPal

Paypal is een populair betaalmiddel op internet. Veel mensen hebben inmiddels een PayPal rekening, want deze is gratis en heel handig. Een PayPal rekening is binnen enkele minuten te openen. Als u een PayPal rekening heeft, kunt u ook uw Creditcard koppelen aan uw PayPal rekening. Middels deze koppeling kunt u een bedrag overmaken van uw Creditcard naar uw PayPal rekening. Daarna kunt u vanaf uw PayPal rekening naar onze PayPal rekening storten. Een Paypal overboeking is binnen enkele seconden binnen en daardoor gaan wij direct over tot verzenden. Wij verzenden op maandag t/m vrijdag. Voor meer informatie kijk op www.paypal.be