Best verkochte producten

BlackVue desktop viewer voor PC en Mac

1 van de grote voordelen van de BlackVue dashcams is de meegeleverde software. Deze stelt u in staat om in een ogenblik uw instellingen aan te passen en uw opgenomen beelden te bekijken. De software is beschikbaar voor zowel PC als voor Mac.

Installatiebestand

Belangrijk: uw SD-kaart wordt 'leeg' geleverd. Start uw dashcam eerst op, vervolgens worden de bestanden naar de SD-kaart gekopieerd.

Iedere BlackVue heeft een SD-kaart met daarop een installatiebestand. U dient simpelweg hierop te dubbelklikken waarna de software zich installeert.
BlackVue software installer
 

Hoofdscherm

Na installatie kan u de software starten. U komt dan op het volgende scherm:
 
BlackVue software overzicht
 
U kan al uw opgenomen video's makkelijk bekijken door er op te dubbelklikken. U kan doorspoelen, het volume verhogen en filteren op de event types die u wenst te zien (Normaal, Event of Park).
 
Terwijl u uw filmpjes aan het bekijken bent, kan u ook kijken waar u heeft gereden. U kan daarvoor op het 'Map' tabblad klikken.
BlackVue software GPS
 
Wanneer u geïnteresseerd bent in een stukje van een filmpje (om deze te delen met vrienden bijvoorbeeld), kan u rechtsklikken op het bestand en exporteren.
BlackVue software exporteer opname
 
BlackVue software exporteer opname
 

Instellingen

U kan eveneens de instellingen aanpassen door op het icoon () te klikken. Dit brengt u naar het volgende scherm. Dit scherm is specifiek voor de DR500GW maar de software voor de DR350/380/400 is analoog opgebouwd met dezelfde mogelijkheden.
 
BlackVue software DR500GW instellingen
 
U kan hetvolgende aanpassen:
 • Tijdzone
 • Video kwaliteit
 • Helderheid
 • Al dan niet opnemen van geluid
 • Al dan niet tonen van datum en tijd in uw opnames
 • Al dan niet tonen van snelheid in uw opnames
 • Grootte van opnamebestanden (1, 2 of 3 minuten per bestand)
 • Opslaan van bestanden; op basis van tijd (standaard) of op basis van type opname (De gekozen verhouding wordt altijd gewaarborgd)
 • Al dan niet automatisch activeren van parkeermodus (enkel mogelijk indien uw BlackVue op een constante stroombron is aangesloten)
 

G-Sensor gevoeligheid

Op het tabblad 'Sensitivity', past u de gevoeligheden aan van uw G-sensor.
BlackVue software DR500GW instellingen sensitivity
 
U kan makkelijk bepalen hoe gevoelig uw instellingen moeten zijn, aan de hand van reeds opgenomen filmpjes. U kan namelijk zien welke G-krachten op dat moment werden waargenomen:
BlackVue software DR500GW sensitivity advanced
 
U kan zelf bepalen hoe gevoelig de sensoren zijn, door de schuifbalk te verslepen. Wanneer de grafiek buiten het oranje gebied komt, wordt de opname opgeslagen als 'Event'.
 

Wi-Fi en overige instellingen

Via het tabblad 'Wi-Fi & Etc.' zijn er nog enkele instelbare opties. Indien u een BlackVue heeft zonder WiFi mogelijkheden, zullen de WiFi settings uiteraard niet aanpasbaar zijn.
 
BlackVue software DR500GW instellingen WiFi
 
U kan hetvolgende aanpassen:
 • Recording Led
  Indien deze optie aan staat, brandt er altijd een lichtje op uw BlackVue. Dit lichtje is oranje voor een normale opname bezig is, rood voor een 'Event' opname en blauw voor een parkeeropname.
 • Security Led
  Indien deze optie aanstaat, schijnt er een fel licht dat zich net onder de lens bevindt. U kan deze best afzetten wanneer u wil dat uw BlackVue zo weinig mogelijk opvalt.
 • Voice Alarm
  Bij verscheiden acties is er engelstalige spraakondersteuning. Indien gewenst, kan u deze uitzetten.
 • Alarm Volume
  Het volume van de spraakondersteuning.