Best verkochte producten

Uw dashcam, uw bewijs bij een aanrijding

Bij UwDashcam.be bieden we hoogwaardige dashcams (of autocamera's, drive recorders, dashboard camera's, ...) aan die u kan bevestigen op uw dashboard of voorruit. Een dashcam is uw ooggetuige tijdens het autorijden.

Uw dashcam, uw bewijs

Met een dashcam heeft u altijd een bewijs van wat er zich precies heeft afgespeeld. Hij is uw getuige in de wagen.

Iemand rijdt u aan en u weet niet meer precies wat er gebeurd is? Of erger, de tegenpartij beweert zaken die helemaal niet overeen komen met de werkelijkheid?

In beide gevallen hebt u met een dashcam het bewijs in handen; u kan immers perfect de omstandigheden bewijzen aan de hand van uw opname.

Onze troeven

1. Kwaliteit

Wij gaan voor kwaliteit, elk toestel ondergaat intensieve tests en wordt vervolgens pas aangeboden. Bij het kopen van een dashcam heeft u verschillende mogelijkheden. Er zijn verscheidene spelers op de markt die dashcams aanbieden, elk met hun eigen verschillen. Wij maken er een erezaak van om kwalitatieve dashcams aan te bieden.

2. Uitgebreide keuze

Wij bieden een uitgebreid gamma aan, waardoor het voor u mogelijk niet makkelijk is om een keuze te maken. Op basis van wat kan u nu uw keuze maken?

Lenskwaliteit

De kwaliteit van de lens bepaalt de scherpte van uw beeld. Met een Full HD of HD camera bent u al in staat om nummerplaten te registreren vanop een redelijke afstand.  Met een VGA lens bent u in staat om verkeerssituaties te bewijzen.

Opslagcapaciteit

Op iedere productpagina vindt u de verwachte opnametijd, zo heeft u een goed zicht op de mogelijkheden van het toestel. Deze is afhankelijk van de kwaliteit waarin de camera opneemt en de grootte van de meegeleverde micro SD kaart.

GPS

Sommige toestellen hebben een GPS module. Aan de hand van dit GPS signaal kan u in uw opname zien met welke snelheid u reed. Bovendien kan u met behulp van de meegeleverde software zien waar u precies hebt gereden.

Wifi

De nieuwste BlackVue toestellen zijn de enigen die Wifi connectiviteit aanbieden. Dit stelt u in staat om via uw smartphone of tablet de beelden van uw dashcam te bekijken en eventueel de instellingen van de dashcam aan te passen.

3. Service

1

"Behandel anderen zoals je door hen behandeld wil worden"

Deze leuze is énorm belangrijk voor ons. Net zoal we zelf graag goed geholpen worden wanneer we vragen hebben voor een winkelier / fabrikant / vriend, vinden we dit een absolute must naar onze eigen (potentiële) klanten toe. Wij trachten bovendien iedere klant binnen de 24 uur te woord te staan.
Blijkt uit uw vragen dat een dashcam toch niet is wat u zoekt? Dan hebben wij er geen enkel probleem mee om u een ander product voor te stellen. Tevreden klanten/referenties zijn ons doel, hoge verkoopcijfers zijn dat niet.

Garantie

Wij bieden 2 jaar garantie op al onze toestellen, uitgezonderd de SD-kaarten (6 maanden). Wanneer er mogelijk toch iets mis zou zijn met uw camera, zorgen wij ervoor dat we na ontvangst van uw defecte camera meteen een nieuw exemplaar kunnen terugsturen. Dit wil zeggen: geen vervelend gewacht op reparaties en u krijgt bovendien een splinternieuw toestel in de plaats.

Verzending

Zodra een betaling binnen is, maken wij de verzending zo snel mogelijk in orde. Over het algemeen betekent dit dat uw bestelling binnen de 2 dagen wordt aangeboden aan uw voordeur.

Bedraagt uw bestelbedrag meer dan 50 euro? Dan bieden wij aan al onze Belgische en Nederlandse klanten gratis verzending aan.

 

Neemt u dus gerust eens een kijkje in onze webshop en op onze informatiepagina’s. Indien u daarna toch nog vragen zou hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via de contactpagina.

Wij wensen u alvast een prettig bezoek,

Het UwDashcam.be team